Pamukprenses34 Camlar bana ben camlara bakıyorum doğuma yakın eşim birini tutup temizletiriz diyor doğuma 3 ay var camlar batmış durumda içim rahat etmiyor bu sekildeyken kalkıp silmeye kalsam göbeğimden cam arasına giremiyorum nasıl yapsam bilemedim
Busrata33 Pamukprenses34 ben camları silme tarafı değilim camım çok ve katım yüksek o yüzden sildiriyorum yoksada pis kalsın kendimi bebeğimi riske atamam.24+2yim eğer çok uzanmayacaksanız ve camınız küçükse yapın yoksa yapmayın
ikiprensannesi__ Pamukprenses34 22 haftalıkken tek başıma bahar temizliği yaptım çok uzanmadan hallettim 29 olduk bayramdan sonra da yaz temizligimi yapacağım nasipse çok uzanma araya giremedigin camlar içinde mop kullan yoksa cekpasin ucuna bezi sarıp silebilirsin ama kendini zorlama fazla
MelikeKurtulan29 34+5 im bugun silmeye başladım kendimi yormadan hergun tek tek silicem eşim çalıştığı için yaptırırız dedi ama içine sinmeyecegi için kendim yapım dedim umarım pişman olmam😊
Pamukprenses34 MelikeKurtulan29 Allah kolaylık versin xnm asla benimde içime sinmicek başkasının yapması ama mecbur kalicam heleki tek tek asla silemem basladiysam hepsi bi günde bitmeli öyle pis takintilarim var 🤣 bu takintilarim beni benden alıyor
Pamukprenses34 Busrata33 canım boydan cam mecbur sandalye inip çıkıp silmem gerekiyor ve arada demir var o araya göbeğimle giremiyorum tüm camları sandalye inip çıkıp silmem gerekiyor 20 haftalikken sildim en son o vakitte çok zorlanmıştim sürekli inip çıkmaktan başım dönmüştü sildiğim gün ertesi gün yağmur yagdi ve sürekli yağışlı geçti İstanbul anca sıcaklar geldi yine battı 😒
MelikeKurtulan29 Pamukprenses34 ah ah benimde takıntılarım var ama erken dogum tehlikesiyle 1 hafta önce hastaneden çıktım o yüzden kendimi denedim 😄 böle devam tek tek silmeye😁😁
Busrata33 Pamukprenses34 Yani bilemiyorum ben yapmıyorum cam silme işini hamile değilkende aynı şekilde eşim de izin vermiyor 15.kattayız diye🙃İmkanın varsa sildir uğraşma doğuma bir daha sildirirsin yeter
peri5860 Pamukprenses34 Çok uzanma ama silebilirsin hatta öneride bulunayım sleepynin ıslak havlu gibi olan karbonat sirke karışımı bezi var hiç iz bırakmıyor daha rahat silersin ben genelde bir yere uzanacagim zaman altıma sandalye koyuyorum eşimin de birini tutup iş yaptiracak hali hiç yok o parayı bana ver ben yapayım temizlik diyor 🤣🤣
Pamukprenses34 MelikeKurtulan29 kız yine cesaret ozman senin böyle erken doğuma karşı tek tek silmek 🤗