BAAE2023 Merhaba sevgili anneler ben şunu merak ediyorum önlem amaçlı iğne vs diil sadece ecoprin kullanıp kaçıncı haftada bıraktınız Benim doktorum 32 . Haftada birakiriz dio çok erken geliyor bana sizler Ecoprin kullanıp kaçıncı haftada bıraktınız
Asye22 BAAE2023 kan sulandırıcı o doğumda kanaman durmayabilir o yüzden bıraktıyolar bnm kolumda yara vardı yanlışlıkla kasidim geç durdu o yüzden doktoruna guven
mho0910 BAAE2023 ilk hamileliğimde igne olarak kullanmıştım doğum anına kadar kullanmıştım şuan 2. Hamileliğim önlem amaçlı ecopirin kullanıyorum doktorla konuşmuştum iğneye geçer miyiz diye eğer gebelik zehirlenmesi olmazsa tekrar geçmeyiz boş yere dedi 32 34 haftaya kadar devam ederiz o zaman tekrar bi değerlendiririz dedi hatta bende o haftaları bir göreyim saglıkla da gerisi zaten gelir demiştim gülmüştük
BAAE2023 Asye22 Ben iğne filan kullanmıyorum sadece ecoprin kullanıyorum sezeryan ile doğum yapacam şu an 31 deyim 32 de bırakırız dedi sen sorunca bana da burdan haber verir misin canım
BAAE2023 Asye22 güveniyorum tabi de hani 32 çok mu erken Allah korusun ya bebeğime birsey olursa die çok korkuyorum
BAAE2023 mho0910 benimde ilk gebeligim sorunsuzdu ikinci de 12 haftalık kalbi durdu bebeğimin şimdi 31 haftalık tekrar hamileyim onlem amaçlı ecoprin kullanıyorum gebeligimin başından beri doktor 32 de bırakırız dedi bende endişelendim erken mi acaba die