Papatyaaa__ Deletedmom_116 aynen canım farklı duygu Rabbim bizede sağsalım doğurmağı nasıb etsin İnşAllah🥲🥲
iremm_1 Ozoooo dün gece vajinama sancı giriyor diye gittim hastaneye suni sancı verelim yatışını yapalım dediler kabul etmedim çarşamba kontrolum var bakalım neler olacak😅
Kalbiimde2can Ozoooo bendede tam tersi ilk gebeligim hemencik gecti bu bi türlü gecmedi 🤣 Benim normal dogum olacak insallah son 44 ama tabi ne zaman cani isteyipte gelecek bakalim 🤭 umarim abisii gibi 3 hafta erkenden gelir 😆
Ozoooo Kalbiimde2can hahaha benim bir numara dam hamile olduğumu bile unutuyorum bazen çok yaramaz çünkü sağlıcakla gelsinler canım
Ozoooo Huhu21 daha varmış bebeğim ben sona geldiğim için hiç istemezdim bu halde son 100 olmasını felan 🤣
Havvabuzoba Ozoooo bizimde son 24 gün ama her an gelebilir ilki sezeryanda bunu ssvd düşünüyorum ve bekliyoruz o yüzden 🤗
Kalbiimde2can Ozoooo iyi bisey bence nasil gectigini anlamazsin iste 🤣 aralarinda ne kadar var? Amin hepimiz saglicakla bebislerimizi kucaklarimiza aliriz insallah canim😍🤲🏻❤️
Deletedmom_116 Ozoooo Ahah valla öyle 😬😂20 yaşındayım ismim Şerife yarışmaya Konya’dan katılıyorum sjsjsj