Hilalmvc Kızlar bizde 35.haftadayız ama doğum pozisyonunu almadık daha. Normal doğum istiyorum döner mi bilemedim
mho0910 Ozoooo yani yolun başında sayılırız yada yolu yarılamış bilemedim 😂 ilkinde de geçmiyordu zaman bunda da geçmiyor gibi ama 15 haftalık olmuşuz bile
Surprizbebek1 Ozoooo Son 28 görünüyor ama kızım ne zaman isterse artık bakakalım, heerr şeyi hazır elhamdülillah. 31.haftadan beri biraz daha dursun diye diye uğraştık, çok şükür bugüne kadar geldik ☺️
Ozoooo Surprizbebek1 maşallah benimde son uygulamaya göre 28 ama ameliyatı olunca erken alıyorşar biraz
Surprizbebek1 Ozoooo Benim de doktorum önümüzdeki hafta çatı muayenesi yapacak, normal doğuma uygun değilsem gün verir herhalde
Dilek1903 Ozoooo 38+1 deyim bende şuanlık doğum şekli normal olduğu için gün yok ama 2 gün daha dursun doktorum izinde çarşambadan sonra gelebilir artık o kadar çok yoruluyorum ki
Elenora Ozoooo bizim de 24+5 bize de şimdiden sezaryen dediler sağlıkla gelsin minik bebiş 😍 Doğum hikayeni merakla bekliyoruz 💜
Elenora Ozoooo ince dedi 3 kilodan fazla doğuramazsın ama o zaman muayyene eder tekrar bakarız duruma göre dedi doktor detaylı ultrasonda
Dilek1903 Ozoooo aynen öyle adım adım iş yapıyoruz yeri geliyor akşama yemeği zor yapıyorum gün boyu uzanıyorum hiç halim yok 🥺
Birerkekbirkizannesi Ozoooo valla bugün 36+5im. 3 gün önce 3060 gramdı, ben çok kilo aldım o yüzden artık kendimi taşıyamıyorum😭