Brisii Kızlar sıcaklardan hiç bişey yiyemedım sabah meyveyle duruyorum bebege bısey olurmu 36 haftalıgım ev okadar sıcakki anlatamam hamılelıgın zorlugu sımdı cıkmaya basladı nefes darlıgı carpıntı bı yandan
Ece_burhan Brisii bende 34 haftaligim ayni sorunlari bende yaşıyorum kalvalti bile etmiyorum son 1haftadir yedigim soguk seyler karpuz kavun ve ekmek hic zeytin peynir ayni seyi yemek insanin cani istemiyor hele ki şu sıcaklarda
Totanseyma Brisii hava o kadar sıcak ki yemek görmek istemiyorum 😒 30+4 olduk hafta içi çalışıyorum diye bugün güzel yemek yapayım dedim yapasım yok birazdan çıkıp meyve alıp kahvaltılık yiyecez akşam yemeği niyetine
Pnr_KMRC1 Brisii bende 30+2 haftalığım sıcaktan yemek yapamıyorum yaparken fenalık gelir karpuz ekmek peynirle yaşıyorum doktora sıcaktan yiyemiyorum dediğim halde bana az ve sık 5 öğün yemelisin dedi nasıl yicem bilmiyorum yiyemiyorum inş bi sorun olmaz
Pekdemir Bende 35+5 haftaligim benim de hiç iştahım yok meyve ve suyla yasiyorum diyebilirim sıcaklardan nefes darlığı daha da arttı cok zor geçiyor benim diğer 2 cocugum kışın doğmuşlardı son zamanların yaz mevsimine denk gelmesi ne zormus
Pekdemir Bende 2 3 gündür ishal başladı öncesinde hep kabizlikla mücadele ediyordum şimdi tuvalete zor yetisiyorum sebebi ile ilgili bi fikriniz var mı veya sizde de oluyor mu
Ece_burhan Pekdemir son 28 29 haftalarda yasamistim kabizligi sonra 30lardan sonra 31 32 haftalarda ishal yasadim sabahlari yatakdan kalkar kalkmaz oluyordu simdi 34 haftadayim idrarim normal yetisuyorum sadece hapsirinca veya midem bulaninca hemen kaciyor