Eliffff01 Kızlar merhabalar Bursa’ya yeni tayinimiz çıktı 3,5 aylık hamıleyim önerebileceğiniz özel hastaneler ve erkek doğum uzmanları kimlerdir nelerdir şimdiden teşekkürler 🌸
cemreakgn Eliffff01 doçent dr mehmet özgür akkurt kadın düşünürsen de eşi iltaç hanım bursa da harika kadın doğumculardır ben iltaç hanım takipliyim detaylı ultrasonlarımıda eşi özgür bey yapacak
derya_16 cemreakgn canım Özgür beyde detaylı yaptırdın mı? Memnun kaldın mı? Benimde zamanım yaklaşıyor. İltaç hanıma gidiyorum. Detaylıyı da orada yaptırcam büyük ihtimalle, fikrini almak istedim
cemreakgn derya_16 Özgür Bey bir harika arkadaşlarıma da önerdim ama randevu bulamıyorlarmış kliniğinde iltaç hanımla doğumuma da girecekler harika bir çiftler iyikilerimiz eşimle bizim
derya_16 cemreakgn bende özgür beye yaptırcam canım bir hafta sonraya randevu aldım bakalım. Biraz moralim bozuk korkuyla bekliyorum detaylıyı. İltaç hanım beyinde bie kist gördü. Önemsiz olduğunu 24.haftalarda kaybolacağını söyledi ama çok üzüldüm tabi. Umarım detaylıda bir sorun çıkmaz bakalım😔