Ebrufarid Sevgili anne adayları nasıl gidiyor hamilelik ben 23 haftaligim öğleden sonra aşırı mide bulantilarm oluyor sizde de öylemi erkek bebek bekliyorum insallah sağlıkla gelsin bebeklerimiz😇
asilsmom Ebrufarid korktum suan cunku 20 . Haftalıgım ilerleyen haftalarde migde bulantisi yeniden mi oluyor🥶🥶
gamzedenizz Ebrufarid bende 23+5ym iiyiz suan allaha sukur allahm nasip ederse kiz bebis bekliyoruz 🤗 bakalm tek sorun tansiyon bakalim.. hayirlisi artk
Chan Ebrufarid Buntılar 16'da kesildi çok şükür ama şimdi ağrılar baş gösterdi ve aktif bir hamilelik geçiremiyorum bu yüzden 😄 Kansızlık ve B12 düşüklüğü var. İğne oluyorum her hafta. Onun dışında problem yok çok şükür.
Ebrufarid asilsmom korkma herkeste aynı olacak diye bisey yok ilk başlarda ki gibi değil bulantı tabi benim enfeksiyonumda var acaba ondan mı yoksa genel herkeste mi var diye merak ettim lütfen korkmayın üzüldüm simdi
Tubaeyvzz asilsmom evet malesef olabiliyo ben 26 haftalığım ve 3 4 gündür aşırı miğde bulantım var ilk 3 ay olmuştu geçmişti sonra yeniden başladı 🤦♀️
Ebrufarid edaozdxx herkeste aynı olmuyor demekki benim enfeksiyonum var belki ondandir teşekkür ederim
edaozdxx Ebrufarid annem bana hamileyken 9 ay boyunca bulantı yaşamış. Kişiden kişiye değişebilir canım. Geçmiş olsun.
Ebrufarid Chan ben de çok aktif değilim hep yatarak geciriyorum mecburen biran once toparlanmak istiyorum ama bakalim nasil olacak ne yapalim onlar iyi olsun da yatalim
Chan Ebrufarid Yatarak da değil, oturup iş yapıyorum, sürekli oturma halinden karında büyüdüğü için kaburgalar sızlıyor 🤷🏼♀️ Yapmakta zorundayım, süreli anlaşmam var. Aynen, sağlıklı olsunlarda bugünlerde geçer.