Ulvana Elifakbulut5 kız bebek inşallah sağlıkla kucağına alırsın ❤️ en doğrusunu ultrason söyleyecek haber bekliyicem
Elifakbulut5 Ulvana merhaba canim nasil bakiyorsun merak ettim tek sayi cift sayi olarakmi yas ve son adet tarihinimi toplayip cikariyorsun o yontemlemi bakiyorsun yoksa baskami
Ulvana Elifakbulut5 canım banada doktorum söyledi Mesela ben 23 yaşındayım 11.28.2022 son adet tarihim ve hesaplıyorum (23+1+11=15)15 erkek oluyur yani sonu tek rakamlar erkek. Cüt rakamlar ise kız😁😁böyle işte canım. Sadece araya 1 sokiyoruz
Elifakbulut5 Ulvana seninki tutuyormu pekı ben daha yeni hamileyim keseye göre erkek dedi burdakiler hesaplamada kiz cikiyor bakalim hayırlısı
Freckles 1ciftyesilgoz aynen değil mi doktorlar da zaten cinsiyeti öyle belirliyordu hahahaha hiç güleceğim yoktu. 6 haftalık cinsiyet tahminine mi güleyim doktorun bunu demiş olma (?) ihtimaline mi 😂😂😂
1ciftyesilgoz Freckles e o zaman ultrasona gerek yok niye 14-15. Haftayı bekliyoruz ki kafamda deli sorular şuan. Benşm doktor cahil kalmış demek ki 🫠
Freckles 1ciftyesilgoz Sorma ya benim de meğerse kızım olacakmış demek ki bebeğe bakan 2 doktor ben ve eşim yanlış görmüşüz çünkü hesaplamaya göre kızmış. Tüh. O kadar da alışveriş yapmıştım 😂😂😂😂