NURGUL97 Anne1212 inşAllah herşey yolundadır canım, iyi düşün🙏🏻 Bizi de haberdar et doktordan çıkınca😊 Dualarım seninle🫶🏻
Anne1212 NURGUL97 sağol canım progestan kullan dedi birde protein kaçağı varmış haftaya tekrar gel dedi
NURGUL97 yummyyumos Allahım hepimizin bebeklerini korusun, sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin🙏🏻 iyi düşün canım, bol bol dua et🌸
NURGUL97 Yakamoz43 evet canım 5+6 haftalık🌸 5 haftalık iken keseyi gördük🙏🏻 Allahın izniyle bayramdan sonra kalbinin sesi için tekrar gidicez🙏🏻🫶🏻
gamizee_ ArasKemalvekardesi kadı doğum acilden vajinal yani alttan muayene ile bakıyorlar canım normal ultrasonları o erken kalp atışını göstermiyor, hatta alttan da göremeyebilirler devlet bir garip bu konuda bence gidip daha da canını sıkma😊
ArasKemalvekardesi gamizee_ yaaaa öle mi oluyor ya bide dış ağrım başladı dış doktoru antibiyotik verdi onuda sorardım aslında
Yakamoz43 NURGUL97 inşallah kalbide duyarsınız inşallah🙏bende ikinci kan testini berdim eşimle beklemedeyiz inşallah oda iki katına çıkar
A_svgn Kızlar benim sat 18 mayıs bu durumda 5+3 oluyorum değil mi birde doktor baktığında hafta değişebiliyor muhabbetti döllenmeyle mi alakalı yani yine sat tarihine bakmıyor mu doktor
NURGUL97 A_svgn benim SAT 16 mayıs canım, doktora gittiğimde şimdilik SAT’a göre yazıyorum ama asıl bebeği gördüğümüzde tam haftasını söylerim dedi😊
ElifTugce Kızlar benim son adet tarihim 25 mayıs. Adetim gecikince evde test yaptım pozitifi görünce kan testine gittim. Betam 5022 çıktı. Çok yüksek değil mi sizce biraz endişelendim ben
Yektek22 ArasKemalvekardesi her devlet Hastanesi’nde acilde kadın doğum olur mu sizce bence aynı şeyi istiyorum
ArasKemalvekardesi Yektek22 vardır diye biliyorum çünkü benim gidecegimde devlet hastanesindeki kadın doğum acili