Gulsahb Kızlar merhaba. Şimdi size hem komik hem de saçma bir şey anlatacağım. Ben 2 aylık evliyim. 1 buçuk aylık evliyken kaynanam ile Eyüp peygamber türbesini ziyarete gittik. Orda benim adıma oğlum olursa adını Eyüp koyacam demiş. Ama ben koymak istemiyorum. Şimdi ne yapacam bilmiyorum eşimle daha önceden anlaşmıştık babalarımızın adını koyacağız diye kaynanam da hem eşinin ismini hem de Eyüp koyacaz diyor. Acaba adağı yerine getirmeyip ismi koymasam bana günah olur mu ??
Zeynpatak Gulsahb eyup koyarsam kayinpederimin adini koymam da vazgecer ☺adagi da kendi adamis sen degil o düsunsun ☺
Kanarya Gulsahb ayyyy ne saçmalık ya kime ne senin çocuguna koyacağın isimden allah allaaahhhh... kendi doğursun koysun madem öyle adak adamış😂😂
deletedmom6295 Gulsahb oğlan doğursun adını istediği gibi koysun madem. ne saçma işler yapıyor bu büyükler onun adadığı birşeyden siz sorumlu olamazsınız sonuçta
Gulsahb Ysn hahaha aynen ben de öyle dedim ayrıca sanki yıllardır hamileyim ve çocuğum olmuyor gibi davranmak ne ya
Gulsahb Kanarya kız sormayın günah olur diye de korkuyorum bir yandan. Ama söyledim ben o zaman kayınbabamın adını koymam Eyüp ve kendi babamın adını koyarım dedim. Hamike hamile strese soktular beni ya
Melomeltem Gulsahb ben oğluma Eyüp Furkan ismini koydum doğduğun da sürekli Eyüp Eyüp diyordum hastalıktan beri gelemedi yavrum Eyüp peygamberimizden esinlenerek koymuştuk sonra sadece Furkan ismini söylemeye başladık isim önemli ağırlığı ve anlamı herşeyi
Gulsahb Melomeltem çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin bebeğine. Eyüp ismi kötü diye değil sadece bana böyle emrivaki yapılmasına sinir oluyorum ben.
MelekMervertlek Gulsahb valla sorun adağı adayanın sorunu istemiyorsanız koymayın sanki size sordumu adarken 😄