daisybebek Kızlar eminim profesyonelsiniz bu konuda tavsiyeye ihtiyacım var almışken hem süpür sil yapsın çok da pahalı olmasın tabi🫢☺️
Lumlum yaseminaltintas bizde de bundan var ben de çok memnunum üç yıldır kullanıyoruz her gün neredeyse
hopefortomorrows Roborock Q7 kullanıyorum gayet memnunum. Ama kullanmadan önce moplanacak alan, moplanmayacak alan neresi belirlemek lazım. Evde girmeyeceği noktaları ve moplanacak yerleri belirttikten sonra elim ayağım oldu resmen
BB_Mom Yui s7 plus 👌🏻 özellikleri çok iyi donanımlı ve bu özellikteki diğer markalara göre uygun kalıyo fiyatı
yaseminaltintas Lumlum Planli temizlik ayarladim her gun evi supuruyor resmen buyuk rahatlik eve geldiginden beri elektrikli supurge kullanmayi unuttum😂
Lumlum yaseminaltintas ben planlı temizlik yapamıyorum maalesef ev her gün nasıl dağılıyorsa dkdkldd yerde minderlerim sandalyelerim var onları kaldırmam da gerekiyor :D kablolar sonra. Ama yine de büyük kolaylık ben de sadece banyoyu ve koltukları normal süpürge ile süpürüyorum geri kalan ger şeyi robot hallediyo
yaseminaltintas Lumlum Benim de saat 2 de robot yerinden cikarken telas basliyo hemen sehpayi yerine goturuyorum minderleri yerden kaldiriyorum her gun ayni olay oluyo 😂😂