noluyosanagenemiross Dün akşam göğsüm taş gibi oldu içi kitle gibi oldu sabah ağrı sızı yaptı tüm vücudum kırılıyo şuan bel altım sanki tutmuyo emzirdim biraz taşlık geçti gibi ama vücudum hala sıtma devam ediyor belim çok ağrıyor göğsüm yüzünden mi olur
Tugbacolak noluyosanagenemiross bendedenolmustu malesef gogsunuzun ıcınde elınıze gelen bır sertlık kızarıklık bölgede yanma hıssı anı ateş basması ve sıtma sırayla tutuyor ateşde yapıyor tum kemıkler kırılıyor gıbı hıssedıyor ınsan kızımı emzırırken aglardım acısından resmen ebeyle gorusunce sıcsk kompres yap emzır falan dedı ama gecırmıyor genel cerrahi veya bır kaıdndogum acıle gıdıp ılac yazdırın hemen kendılıgınden gecııyor cok kotu bır durum o yaşayan bilir allah şifanızı versın
Jerryy noluyosanagenemiross bebeği ters pozisyonda emzirin kafayı koltuk altından tutup nette var görselleri bakabilirsiniz. O sertliğin gitmesi lazım yeni doğum zamanlarında genelde oluyor ama sonra düzene giriyor
Beybicik Mastit olmuş olabilirsiniz. Süt kanallarının enfeksiyon ve iltihabı. Eğer öyleyse antibiyotik kullanmanız gerekir. Bebeği her iki memeden de emzirmeye devam edin ve doktora başvurun.
noluyosanagenemiross Tugbacolak peki bel ağrısı yapar mı? Belim adet olcakmışım gibi ağrıyor Sezeryan doğum yaptım bu arada
Tugbacolak noluyosanagenemiross bel dıye ayırt etmıyor ama sezeryanınız spinal ise bel agrısına sebebıyet veren odur