Amineazra gkce_12 isterseniz yarın test yapın ben de öyle olmuştu beklediğim gün olmayınca bir gün sonra test yaptım. Ama şimdide çıkabilir eğer varsa
daisybebek gkce_12 yumurtlama testine göre ilişki denedin mi? Adet tarihi itibari ile 10-17 günleri arası deniliyor ama test işini kolaylaştırır
Mustafayigitvebeytugannesi gkce_12 kız dur bismillah daha 1 gün geçmiş bekle 2 3 gün sonra test yaparsın istiyorsan inşallah vardır 🥰
gkce_12 Pamuk yaptım ama tek çizgi ama biz bu ay dört defa denedik 5 Haziran 14 Haziran 20 Haziran ve 22 sunde birinden birinde tutmuştur inşallah
gkce_12 Amineazra bu gün sabaha yaptım test ama negatif biz ilk denememiz 5 Haziran’da ve 20 gün oldu varsa bile erken gebelikte çıkmaması normal mi
Amineazra gkce_12 hm bilemedim erken gebelik testinde çıkması lazım tabi ama olmadı diğer ay denersiniz gerçi adet de olmadınız geç döllenme olunca da gözükmüyor olabilir öyle biliyorum ben
gkce_12 Amineazra geçen hafta kan verdim 0.2 çıktı ama bu değeri görüp bir hafta sonra artış gören çok insan var
Amineazra gkce_12 ay inşallah bence en yakın zamanda güzel haberler alırsınız 💕 dua edeceğim size Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda
gkce_12 Amineazra ama yarın gitmicem eğer bayram sonu a kadar adet olmazsam o zmn gidip kan vercem tekrar