Busra-10- 30+3 olduk kızlarimla sıcaklar zorluyor baya gece bacak ağrıları falan.. kıyafetleri yıkamadım daha çabuk yoruluyorum sizde durumlar ne kızlar?
Masalada Busra-10- Mide yanması sıcaktan ölme sürekli depresyon gece uyuyamama ağrı olmamasına rağmen uyuyamıyorum sağa sola dönemiyorum baş ağrısı yani ne anlatayım ki sana neler var neler her yerim ağrıyor
ikiminiskoala Busra-10- hep yatmaktan kaburga kemik ağrısı, ödemler, baş ağrıları, sürekli wcye gitme, sıcak basmaları, gelmek bilmeyen doktor kontrol günü…. Buna da şükür😅
123efm- Busra-10- 33+5 den selamlar 😌 bu haftalara gelecemizi hiç sanmıyordum ikiz kızlarımla şükür az kaldı bayramın birinci günü kontorolüm var doktorum 36 da alıcak inşallah o zamandan önce bişey olmazsa hiç bişey yapmıyorum sürekli yatıyorum yatmazsam cok yoruluyorum ve her yerim agrıyo bende tembel tembel yatıyorum şükür iyi gidiyoruz sıcaklar cok daraltıyor allahdan ki az kaldı tek tesellim bu artık nefes almakda zor çünkü kocaman göbüşümüzden cigerlere yer kalmadı 😝
Ece_burhan Masalada ayni sikayetler bendede var mide yaasi icin surup iciyorum bazen bacagim bazen kolum uyusuyor bazen uykum gelmuyor anlamadim gitti 34 haftaligim ilk gebelik
Aysenurmus Hafta hastane çantası hazır sayılır. Erken doğum riski hep var. Serklaj var gebelik şekeri var. 29 haftadır zaten yatıyorum. Ama içimde hareket ettikleri an tüm bu sıkıntıları unutuyorum çok şükür veren Rabbime ❤️ 36. Haftaya kaldı 50 gün 🐣
Busra-10- ikiminiskoala görürsün ya zaman geçiyor bi şekilde ama hava sıcak işte o çok zorluyor insanı. Hazırlığa başladınız mi
siyahinciii 28 haftalık tek yumurta ikizi beyefendiler ile 23. Haftadan beri erken gelmeye çalışıyorlar geçen haftadan beri hastanedeyim 32. Haftada doğumum olana kadar hastanedeyim yatıyorum öyle çok sıcak bebeklerin hareketleri çok fazla umarım dururlar 32. Haftaya kadar
Busra-10- Masalada maşallah sizin bitmiş ya bende o zamana bi geleydim sıcaktan catlamadan . Doğum ne zmaan doktor ne diyor
Masalada Busra-10- vallahi canım 3 Temmuz’da benim randevum var şu anda ne doktorlar da yok bayram iznine de çıkmışlar yani bebeğim şu ana kadar makat gelişti eğer ki o güne kadar öyleyse doktor bana bir tarih versin çünkü Çok zorlanıyorum artık göbeğimde fazla yok ama ne kadar yoksa bile insan zorlanıyor hem çok sıcak. Hem de uyuyamıyorum sürekli başım ağrıyor her yerim ağrıyor 😂 yani bir de doğmamış bebeğime çok özlüyorum belki garip ama çok özlüyorum bide hep hayalimde ilk çocuğum un kız olmasını istiyordum Allah gönlüne göre verdi elhamdulillah çok şükür 🥰♥️yani her an Allah korusun sanki bir şey olacakmış gibi korkusu dış dünyaya çıksın artık bakmak istiyorum ona
ikiminiskoala Busra-10- evet gerçekten çok sıcak… biz bi ara hastaneye yatmıştık o yüzden bişey almama kararı almıştım. Sadece kendi pijamalarım depend filan aldım. Ama geçen hafta itibariyle yenidoğan ve hastane çıkışlarını aldım. 4er alt üst takım, 4er tulum aldım ilk aşamada yeterli olur heralde. Bayram sonrası da onları yıkayıp çantayı hazırlıcam hazırda dursun ama onun dışında hiçbir şey almıyorum canım. Senin hazırlıklar ne durumda kaçar tane aldın kıyafet filan? Az mı almışım 😅
Aysenurmus Busra-10- eğer bekleyebilirlerse hedef o şu an . Son kontrolde 34ü görebiliriz gibi dedi doktorum ama şu an bile hafif ağrım var 😬
Busra-10- Masalada rabbim sağ-salim kucağına almak nasip etsin canım. Az kalmış senin ya biraz dhaa sabret kavuşmaya az kaldı 😍çok heyecanlandırıyor insanı düşününce.