Elif-al Bayanlar 22 haftalık olduk bugün.Malum havalar çok sıcak denize girmek istiyorum ama aklımda şüphe oluyor.Denize giren oldumu hiç doktora soramadım malum tatile girdi.Aranizda giren olduysa bilgi verebilirmi😊
cokkasmabeabi Elif-al ben ilk gebeliğin başında bilmeden girmiştim deniz de çok pisti enfeksiyon kaptım (idrar yolu) o dogurana kadar hiç geçmedi. Temizse girin isterseniz
Brn_cnn Elif-al eğer temiz bir denizse girebilirsiniz ve etraf çok kalabalık değilse. Havuz zaten yasak ama temiz sakin bir deniz tabi ki olabilir
Tgcmrt48 Elif-al ben Fethiye de yaşıyorum 32 haftalığım 2-3 günde bir giriyorum oğlum da son güne kadar girmiştim 🥰
Kelebekcim Doktorum girebilirsin demişti bana ama Mayonla kalma iç çamaşırı hemen giy pamuklu ve ütülü olsun demişti sizde öyle yapın cıktıpınız an mayonyzu çıkartın
adatuna Ben egede 1 haftadır giriyorum herhangi bir sorun yaşamadım doktorumda yüzmeyi önermişti. Sadece havuzdan kaçınmaması söyledi
Didem__ Elif-al deniz temizse benim doktorum her gün bile girebilirsin hamilelikte kendine yapabileceğin en güzel iyilik demişti. Temizliğinden emin olun enfeksiyon kapmamaya dikkat edin
Rym2023 Elif-al bende 33 haftalığım doktorum deniz ya da havuzdan direkt hastalık kapmazsın, ıslak durmak enfeksiyon yapsr dedi suya girip çıktıktan sonra duş alıp kuru mayo giy demişti o şekilde yapıyorum