Benas Van’da hayat hastanesinde Gürcan beyde doğum yapan var mı ve 35 haftalık için 2700 kg iyi mi acaba bana az geldi
Yamyur Benas doğum için değil ama detaylı ultrasonda kendisine gitmiştim gerçekten çok bilgili ve ilgili bi doktor bebeğin kilosu da gayet iyi 35 36 arası benim de 2800 civarıydı
Benas Yamyur doğumu kimde yaptınız peki bu ücretli doğum yapanların SGK dan ücretin birazını geri aldıkları doğru mu acaba var mı bilginiz
Yamyur Benas benim özel sigortam var doğum teminatlı o nedenle ödeme işleri konusunda pek bilgi sahibi değilim
glsn19 Benas bende gidiyordum yasemin hanıma ama tersledi beni o yüzden bidaha gitmeyi düşünmüyorum. Sakir beyi arastirdim akdamarda yorumlari falan baya iyi onu denemek istiyorum bende bakalim 7 haftaligim suan
glnrmom Gürcan hocaya gidenler nasıl iletişim kuruyorsunuz? Yani numarasını vermiyor bildiğim kadarıyla, bir sorunuz olduğu zaman muayene gününe kadar bekliyor musunuz
Besst glnrmom belki ilerleyen haftalarda veriyor ama sizi çok düşündüren bi soru olursa gidip sorun bence nolacak ki
Yamyur glnrmom Van da 4 doktora gittim sırf bu yüzden ama hiç birisi numarasını vermiyor gün içinde olursa hastaneden ulaşıyorsunuz acil bişi olursa da hastaneye gidip görüşüyorsunuz
glnrmom Yamyur Mehmet kalo veriyordu ve istediğim zaman soru sorabiliyordum ama doğum onda pahalı olduğu için Gürcan beye geçtim o vermiyormuş bu çok kötü oldu benim için
Tubagb Yamyur Hastane doktorların da öyle bir durum oluyor Malesef. Ben özel muayeneye gidiyorum Tuğba Atasaral. Öncesinde çalışanlar üzerinden iletişime geçiyordum gün içinde dönüş oluyordu. Doğum yaklaştığı için artık özel numarasını da verdi. Acil durum için.
Besst glnrmom anladım sizin için zormuş bişey olursa bize söyleyin isterseniz muayene günlerimizde iletelim sizin adınıza
Benas glsn19 Mehmet kalo da çok iyi bi dr numarasını da veriyor 7/24 yazabiliyorsun eşi çok ilgili ama doğumu pahalı