17+1 olduk ama asla cinsiyetini göstermiyor çatlıycam meraktan 🙄 vişne suyu içtim çikolata yedim merdiven inip çıktım ama yokk banamısın demiyoor 🤦🏻‍♀️var mı benzeri durum yaşayan ne zaman öğrenebildiniz pufff 🙇🏻‍♀️

Heyzilandmercimek

aynen o sekilde yaşadım artık doktorlar toplanıp hep beraber el attılar 😂 kız dedi hepsi o da 19 haftada cok şükür😊iki de bir gidip duruyordum cinsiyet icin onlarda bıktı benden😂

sevaldqn1 kız yok ne kıpır kıpırı benimki yiyip içip yatmış 🤣🤣 zahmet edipte bir bacak bile kaldırmadı ki ucundam görelim 🤣🤣

Eso66 al bendende o kadar dün gitmiştim bak yarın tekrar cagırdı bu cinsiyet için 3. Gidişim kısa aralıklarla doktor bile çok ilginç sırtını dönmüş yatıyor bu bilerek göstermiyor sanki dedi 🤣🤣

Heyzilandmercimek ben 15 haftalıkken gittim kıza benziyor dedi 10 gün sonra tekrar gideceğim bakalım kız mı erkek mi ayrıca bir yerde okumuştum kahve yada nescafe içildiğinde de bebek hareketleniyormuş birde öyle dene istersen

Papatyaa_severrr000 deniyeyim bir de onu deniyeyim 😅15 haftalıkkende göstermemişti hala göstermiyor inşallah yarın gösterir yarın tekrar gideceğim 🙇🏻‍♀️