AleynaResul ferhpnar yani denemektem zarar gelmez onda da hayalet çizgi varsa çok yenidir bi kaç gün arayla denemen gerek koyulaşana kadar
ferhpnar AleynaResul yaptım çok ince kıl gibi çıktı gözümle görüyorum eşimde gördü ama fotoda çıkmıyor
Eses90 Merhaba benim de ovulasyonun 11. Gününde resimdeki gibi gelmişti. Şimdi 38+6 yız ilk verdiğim kan değerim de 14 tü. İnşallah sağlıklı ilerler birkaç gün sonra kan verin bence. Acilde tedavi görüyorum doğum için derseniz problem etmezler
ferhpnar Eses90 benim de böyle early predector yaptım onda da silik var gözle görülüyor sadece. İnşaallah vardır ya
Ayshaaa_q ferhpnar su beyaz şeyi cektinde cizgi cikiyormu canim ben actimda icini o beyaz şey duşmustu o tarafta cizgi vardi merak ediyorum sendede var mi
ferhpnar eylulmihrasmom bakalım bi kaç test daha yapayım inşallah vardır 🤲 şimdi değer düşük çıkar diye bekliyorum
eylulmihrasmom ferhpnar benim de 10.66 çıkmıştı değerim. takip yaptım 2 gün arayla 40-400-2315 oldu. istersen adet gününde ver zaten 5.haftada gözüküyor genelde kese
ferhpnar ikizprensesannesi inşallah vardır canım çok umutlandım test aldım takip etcem özele sordum betaya 450 liryaa bakıyormuş