39+2 de gittiğim doktor kontrolünde herhangi bir sancı ağrı durumum yoktu Bebeğim hep haftasından önde giden bir bebekti çarı kontrolün de de çatımın dar olduğunu anlamıştık Son kontrolümde bebeğim suyu yoğun ve partiküllüydü doktorum kakasını yapmış olduğundan şüphelendiğini kendi sancımı beklemeden almamız gerektiğini söyledi ister suni verelim yada sezeryanla alalım diye. Hep normal doğum yapmak istemiştim çevremdende kendi sancını bekle Sezeryan olma yorumlarından çok etkilenen biriydim. Çok kafam karıştı napcagımı bilemedim acaba kendi sancımda gelirmi birkaç gün daha bekleseniz diye düşündüm bebeğim doğum kanalınada inmemişti üstelik Doktor en fazla 3 gün ertele daha fazla bekletemeyiz demişti Sonra eşimle konuşup kaka yapma ihtimali inden dolayı ertelemek çok riskli olurdu, çatı darlığı ve bebeğim kilosundan dolayı suni sancıyla oldukça zorlanacağımı da düşündük kanalda da değildi zaten çatı muayenesini zor kaldırmıştım. Eşimin de önerisi ve desteğiyle ertesi güne Sezeryan günümüzü aldık. Sabahtan geldik hastaneye yatış işlemlerimi aldık ameliyat saatini beklemeye başladık Oldukça heyecanlı stresliydim ilk doğumumda hem korku hem sevinç vardı içimde. Odaya sedyeyle beni almaya geldiklerinde ağlamaya başladım tutamadım kendimi duygularım karmakarışıktı. Ameliyathanede gerekli uyuşturmalar yapıldı ve bebeğimin 10dk sonrasında sesini duymuştuk ve doktorun dediği gibi kakasını yapmıştı bebeğim Doktorumda çok doğru bi karar verdiğimi söyledi ağlama sesi gelince hepimiz rahatladık. 39+3 te 3700 kg 52 cmle kucağıma aldım bebeğimi. Anestezi etkisi geçtikten sonra her ne kadar ağrılarım olsada bebeğime bakınca herşey geçiyor herşeye katlanabileceğimi biliyordum 💙 bugün 3. Günümüz yavaş yavaş toparlanıyorum en kısa sürede daha da iyi olacağımı biliyorum 🥰