Gizemnur20 27 haftalık olduk ama bebek hareketlerinde azalma var ve geçen haftaya göre daha belirsiz hissediyorum geçen haftalarda daha güçlüydü sanki varmı bunu yaşayan
Rabissssscee Gizemnur20 sırtı dönük olduğunda öyle oluyormuş doktorum söylemişti ve karın değil daha çok vajina bölgesinde hissedersin böyle durduğunda dendi ama içiniz rahat etmiyorsa doktorunuza sorun
Ehfjfjcjf Gizemnur20 doktorlar toplanma sertleşme yi bile bı hareket olarak görüyorlar canım bu haftakarda benimde öyleydi hafif kıpırdama bile varsa hareket sayılıyor
baybarsmom Gizemnur20 benimde aynı daha gücsüzlesiyor bazı günler. Özellikle cok hareket ettiğim günlerde
Gizemnur20 MerveSoner45 keşke benim de öyle güçlü olsa da içim rahat etse böyle oldu mu çok kafaya takıyorum
Gizemnur20 Rabissssscee geçen haftalarda daha sağlam hissediyordum şimdi o kadar değil o aklımı karıştırıyor
Gizemnur20 Ehfjfjcjf çok hafif hissetmeli oluyor hareket ama insan yine de bir korkuyor bu haftalarda o zaman yerleri daralmaya başladığı için mi böyle oluyor ki
Ehfjfjcjf Gizemnur20 yeri daralıyor artık dedigim gibi kıpırdama bile varsa hareket sayılıyor genede içini rahatlatmak adına bı acile git istersen