Aslii35 Kızçeler 4. Ayı geride bıraktık 5. Aya girdik ama normalde bu aylara balayı ayı derlerdi ama benim için öyle değil uykusuzluk karın ağrısı mide ağrısı kusma herşey devam ediyor sizin de öyle mi 😭😭
Yenibirannee Aslii35 suan 24+2 yiz 1 haftadır daha rahatım. Mide yanmam çok fazla sadece 🌸 ilk gebeligimde sadece mide bulantisi vardi ama çok iyiydim. Bu 2. Gebeligim halsizlik hat safhada. Hep uyumak yatmak yuvarlanmak istiyorum 🤭🤭🤭
semrap Aslii35 yazdklarinin aynisini yasiyorum. bir caresi de yok sarnim sanki 9 ay oyle gececk gibi. 3. gebeligim ve bu cok zor geciyor
Papatyaaa__ Aslii35 ah bacım bu iyi günlerin mumla arıcan 3trimisterler Allaha yalvarıyor doğurakta bitsin diye den dahil☹️🥲
Sak94 Aslii35 canım bende Rahat edeceğim derken sürpriz bir şekilde 20. Haftada sebebi 4 doktor tarafından belirlenemeyen ve beş gündür süren bir kanamayla karşılaştım biz şansız olanlardan 🥹🥹
Aslii35 Yenibirannee ahh keşke uyuyabilsem sabah saat 5 de karın ağrısıyla bir uyanıyorum 7 ye kadar dönüyorum sonrası hüsran zaten sabah rutinimiz oldu istfira etmekten lavobodan çıkamıyorum 😂
Svvl O kadar katılıyorum ki asla geçmeyen bir mide bulantısı ve kusma. Üstüne bir de bel ağrısı ve baş ağrısı da eklendi. Balayı bize haram 😂
Aslii35 Svvl çok şükür bel ve baş ağrım yok ama mide ağrılarım sabah saatlerinde malesef çok oluyor buda uyutmuyor 😒 bakayı bize haram demek ki 😂
Aslii35 Papatyaaa__ gerçekten mi son zamanlar zor mu geçiyorr ama mide bulantısı çekmekten iyidir sanırım dimi?
Aslii35 Sak94 aa eğer ki bebeğin kesesi etrafında kanama görmüyorlarsa sıkıntı yoktur diye biliyorum ben eğer cinsel ilişki yaşıyorsanız belki ondan olmuş olabilir mi ki?
Aslii35 Sak94 köyü düşünmeyelim bebişlerimizi sağlıkla alalım kucağımıza ama sen yine de çok ayaklanma dinlen hep ☺️
Aslii35 Papatyaaa__ ay kız dur korkutma ben düzelir diye umuyorken birde son 3 ay korkusu başlamasın bende 😂😂
sultanireem Aslii35 benimde öyle bacım normalde 1.trimesterda mide bulantım falan olmadı iştahım açıldı aksine sürekli yemek yedim rahattım 17.haftadan sonra göbeğim büyümeye başladı kilo aldım yürürken dert otururken dert yatarken hepten dert ben anlamadım sonumuz hayır olsa bari 😂
Aslii35 sultanireem inanırmısın ona razıyım mide bulantısı öyle lanet bir şey ki sabah saat 5te 6da uyandırıyor sonra uyutmuyor sağolsun