F39T23- Merhabalar…ben genetik test yaptırdım ve sonuç geldi xxy kromozom çıktı…ne olduğunu dr’soyledi bana bu testi yaptıranlar ve nekadar güvenilir olduğunu bilenler…? Yada çevresinde böyle bir kromozom sorunu oanlar varmı.
bombshell F39T23- merhaba test sonucunuzu paylaşabilmeniz mümkün mü? Klinefelter sendromu oluyor xxy ama yine de sonucu göremediğim için kesin bişey diyemem
busedilmen F39T23- F39T23- merhaba ben de yaptırdım testi. Doktorum yanılma payının %1den daha az olduğunu söylemişti. Sizi de en doğru şekilde doktorunuz yönlendirecektir. Buradaki kulaktan dolma bilgilerle kendinizi yanlışa sürüklemeyin
F39T23- bombshell Dr ile görüştüm ve hiç bir şey yokmuş gibi gebeliginie devam et dedi ve en azından mental bir sıkıntı olmadığını ve bu bir engel değil hormonel bir bizukluk olduğunu toplumda botlyle insanların olduğunu ve çok tesadüfen ögrendigini söyledi.Testin sonucunu gönderemiyorum 😔
F39T23- busedilmen evet ilk once çok üzüldüm engelliymiş yada başka bişey gibi davrandim…ama Dr beni rahatlattı …bende bu durumu alışmayı ve inşallah sonuc negatiftir bunun ihtimal olduğunu diliyorum 🙏
bombshell F39T23- evet kesinlikle fetal dna yaptırmasaydınız öğrenemezdiniz. sanırım oğlunuz olacak, sağlıkla gelsin. Hayati bir tehlike yada engel teşkil edecek bir sendrom değil zaten. İleriki dönemlerde gelişimine göre takiplersiniz çocuğunuz büyüdükçe🙏🏻