Babykilicc Merhaba 27 mayıs günü evlendim adetim 26 mayıs ta bitti suan 5-6 haftalık beta testime göre (100444) hamile gözüküyorum başına böyle bir durum gelen var mı
Babykilicc dolunayes kese gözüktü bebek suan gözükmüyor 2 hafta sonra gel bebek varsa kalp atışı dinleriz dedi ilk aydan hamile kalmak beni biraz etkiledi 🫠
Krcn001 Çok yüksek değil mi benim bildiğim ya ikiz gebelikte ya da mol gebelikte böyle yüksek değerler gözüküyor
Krcn001 Babykilicc bebek oluşmuyor rahimde birden çok kese şeklinde izlenimler oluyor yüksek beta da bulgulardan biri doktora gitmenizi tavsiye ederim
_Anonimdenim Babykilicc mol gebelık bebek olmuyor kürtaj oluyorsun ve 1 sene boyunca bebegın olmuyor yasak
Bebegim234- Merhaba kızlar ben kan testi yaptim sonuc negativ çıktı. Fakat sol yatağda sarı cisimmiydi neydi o bulundu ne demek?
__mom1 Babykilicc 5 hafta gebelik için çok yüksek bi değer varsa bi kadın doğum acile gidip ultrasona gir bence
Portredekitirtil Babykilicc Çok yüksek neden kaynaklı acaba? Belki siz yanlış görmüşsünüzdür sonucun resmini buraya yükleyin belki anlayan birileri olur
Bebegim234- Merhaba kızlar ben kan testi yaptim sonuc negativ çıktı. Fakat sol yatağda sarı cisimmiydi neydi o bulundu ne demek? Hamilemiyim? Sizcə