Marziyeee12 12+3 burada çok merak ediyorum kızlar 11 haftalıkken bi doktor erkeğe benzettim kemik yapısını dedi buradaki ultrasonda da kız gibi ama göremedim dedi doktor 16 haftada gidicem ama çok merak ediyorum ya ♥️
Oksuz Marziyeee12 bana kemik yapısından anlaşılamayacağını söyledi 2 tane doktor öyle şeylere inanmayın dedi ama 11 haftalıkken kız denildi 14 haftada erkek denildi yani kesin sonuç 14 te belli oluyor
Nazliicann3472 Böyle anlamam ama karın şeklinden tahmin edebiliyorum %85 tutturuom 😂 varsa yakın zamanda çekildiğiniz atın isterseniz
Marziyeee12 Nazliicann3472 ay daha hiç çekilmedim ama 14 haftalığız şuan daha çok kendi göbeğim var biraz kilo hamile kaldım yinede fark edermi
Nazliicann3472 Marziyeee12 görmeden bir şey diyemiyorum ya bazı insanların karnından aşırı belli oluo 😂 benimki sivri mesela bi kere bile kız mı demediler çünkü belli 😂
Marziyeee12 Nazliicann3472 benim daha 14 haftalık şuan karnım var ama kendi göbeğim o yüzden hiç anlaşılmıyor karından herkes erkek hissediyor ama ben kız hissediyorum çok istediğim için mi bilmiyorum ama öyle hissediyorum😂
Kbrabcelik Hatice_123456 bana da bakabilir misiniz