3premsesinannesi 7 haftalık hamileyim lavaboya gittiğimde iç çamaşırımda kahverengi leke gördüm bugün hafif Kasıklarımda Ağrı hissetmiştim acaba düşük belirtisi mi yoksa bebek mi yerleşiyor anlamadım doktora gitmem lazım mı Sizce bu arada kokulu bir leke ya da akıntı
Kalbiimde2can 3premsesinannesi Panik yapmayin genelde kahverengimsi gelen kanamayi eski kan olarak adlandiriyorlar korkulcak bir durum degil ama siz yinede her ihtimale karsi doktora gidin hem iciniz rahatlar hem ne olduguna dair tam bilgi almis olursunuz
3premsesinannesi dolunayes kan ve idrar aldilar sonuclara neye bakacaklar anlamiyorum kadin dogumada yonlendirmiyorlar
Yeniannis-s 3premsesinannesi değildir korkmayın sadece önlem amaçlı kahverengi kandan korkmayın ama kırmızo kan tehlikeli derler
3premsesinannesi Emelcmn evet hastanedeyim kan ve idrar alindi sonuca bakacaklarmis anlamadim ne alaka kadim doguma yonlendirmeleri lazim degilmi dusuk kanda idrar da cikiyormu bilgi vwrin 2 saat bekluycem simdi
Ihlamurrengi Beta hcg denilen gebelik hormonuna bakılıyordur. Onu takip edeceklerdir 2 günde bir. Sağlıklıysa tutunuuor merak etmeyin, hasta bebekler düşer. Rahat olun
esnyz14 3premsesinannesi Bende lekelenme yaşadığımda benden de kan ve idrar alındı kadın doğum acil varsa vajinal ultrason ile bakarlar size birazdan