Kızlar 36+2 kordon dolonması ve su azlıgından dolayı çarşamba günü sabah doğum ettim çok korkuyordum daha önce postlarımı okuyanlar bilir son bir haftadır ağlıyordum korkudan ilk gittim damar yolu açıldı daha sonra ameliyata aldılar anestezi doktoru geldi belime iğne vuruldu sakın kıpırdama dedi hiç agrımadı yani damar yolu daha cok ağrıyor diyenlere inanmıyordum ama doğruymuş damar yolu daha çok acıtıyor canını sonra uzandım sedyeye doktorum geldi ama herkes okadar ilgiliydi ki Allah bin kere razı olsun belki onlar sayesinde çok rahatladım doktoruma sondayı sakın takmayın uyuşmadan dedim oda uyuştum ve takıldı bile dedi daha böyle konuşurken benim kalbim çok hızlı çarpmaya basladı doktorum sakinleştirici yaptı o sırada 2-3 dk içinde oğlumun sesini duydum ama ne güzel sesti daha sonra dikim işlemler yapılıyormuş ben tabi görmüyorum ama tek kötü yani çok kustum ameliyattada daha sonrasında da ama özetleye bilirim ki çok güzel geçti ameliyat sırası bebegimin boynuna iki kere koluna kordon dolanmıştı iyiki de almış bebeğimi 2750 gram kilosu çok şükür küvezde yatmadı ama sarılıgı yüksek daha sonra odaya getirdiler sondayı uyuşma bitikten sonra cıkardılar ama çok acı verici degil acıkcası ameliyat yerinin agrısınından anlamıyorsun o acıyı evet işin doğrusu ilk yürüme çok can acı verici ama böyle dayanılmaz degil sürekli agrı kesici yapılıyor benim bel sırt boyun agrım ameliyat yerimden daha cok agrıyor bugün 4 gün oldu evet hala agrıyor ama kendim kalkıp çok olmasada işlerimi yapabiliyorum bunları biri yazıp ben okuduğumda inanmıyordum ama cidden Allah yar ve yardımcımız oluyor çok şükür ben kucağıma aldım Rabbim herkesin doğumunu kolaylaştırsın 🌸🙏🏻