Yazmelegi_ Merve0715 bence spinal ama herkeste farklılık gösteriyor tabi genelde teyzemden dolayı gördüğüm içn ben spinal istiyorum
iremebrar-24 Merve0715 Bende aynı kararsızlıktayim ilk doğumum olacak başıma ne geleceğini bilmiyorum spinal mi genel mi düşünmekten gecelerin uyuyamıyorum 🙄😁
Urasali İlk doğumum spinal oldu bu sefer genel istiyorum ama kararsızım. Spinalde hıcbir sıkıntı çekmedim rahattı
Ebru1995 Urasali Maviev35 merhabalar. Bende spinal anestezi ile sezeryan oldum daha çok yeni. Sütüm yok . Sizin ne zaman sütünüz geldi ve ne yapabilirim
Maviev35 İlk doğumum spinaldi yine spinal istiyorum. Bebeğimin ilk saniyelerini görmek ten tene temas beni mutlu ediyor🙂
buusur Ebru1995 planlı sezaryen olduğu için bir hafta önceden göğüs pompası ile sağılmalı yeni doğum yapan arkadaşımın öyle sütü gelmiş
Urasali Ebru1995 merhaba. Benım 3. Günü geldi hastaydım çörek otu yapıp içtim ondan sonra gelmeye başladı
Merve0715 000 spinal anestezi sadece belden aşağı bölgenin uyuşturulması ama sizin o sırada uyanık olmanız Genel anestezi de sizi uyutuyorlar işlem bitince ayılmış oluyorsunuz kötü tarafı bebeği göremiyorsunuz ten teması sağlanamıyor
Nerfemm Merve0715 ben sezeryan olmadım ama spinal anastezi belden uyusmayla kasik amelyatı olmustum.fıtık. ayni sekilde olursa çok rahattı.
000 Merve0715 beni çok kan tutuyor görmeye dayanamıyorum o sesleri serum vs herseyin sesini duymak istemem yani kötü olurum 🤦♀️