Melike4242 Bana çok gibi geldi Yemediğim halde alıyorum kilo. Bir de çalışıyorum. Hormonlar çok değişik çalışıyor. Çocuk daha gram olarak ölçülüyor. Benim 3 kilo almam. İlerde de daha çok alacağımı düşününce 🥶🥶🥶🥶 Amannnnnn diyorum boşver 😃
fatmanurkantar Melike4242 biraz şişkinlikte var siz abartı yemiyorsanız bence şişkinlik çünkü metobolizmamız çok yavaşladı bu dönemlerde tuvalete daha az çıkıyoruz yediğimiz yemeklerin emilimi daha uzun vadede olması için siz kafanıza takmayın bence iyisiniz
Rasev Melike4242 şakami yapiyosunuz?😂3kilo neki millet15kiloya kadar aliyo😁bende 18haftamda 2kilo almisdim😂
Azrazerin Melike4242 ben yarınkş kontolümde doktor kızmasın diye sabahtan beri su içiyorum tartı 1,1,5 kilo az göstersin diye 19+3 oldum 8 kilo aldım 🙈randevumu bile sabaha aldım aç karınla gideyim 400-500 grm az gösterir🤣
Esrasgn 35+2 hamileyim. 13 kilo aldım sonra bir kilo verdim 77 kiloyum. Takıntı yapmıyorum doktorlardan normal diyor
Bebeksicimm1 Bizde 18+3 üz ben daha hiç almadım 67 ile hamile kaldım 1 kilo almışım bebeğim 16 cm 207 gram di haftama göre 4 gün önde gidiyormuşuz ☺️😍 bundan sonra kaç kilo alırım en fazla ?
Hacis Kiloyu aldıran en büyük şey akşam yenilen meyveymiş bende bi ayda 3 kilo almıştım doktorum meyveden dolayı artık akşamları tüketme ara öğünlere serp ve çok yeme dedi 3 kilodan sonra korktum duba gibi olurum diye aman kızlar dikkat 😂