Youngmotherr 32+2yim bebek bir yerde kasıyor kendini ve sancım var düzenli gibi çok canımı yakıyor, ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum bununla beraber mide bulantım ve göz kararmalarım başladı birazdan hastaneye gidicem ama sizce ne olabilir korkuyorum
Benanneoluyorum Youngmotherr Nst’ye girmen lazım canım, önemli bir sancı çıkarsa doğuma alabilirler hazırlıklı ol düzenli sancı olması sıkıntı
Rwerdst Youngmotherr yanlış okumuşum kuzu. Bulanık görme belirti olacaktı 😄 bende aşırı toplanma, mide bulantısı, kusma, aşırı halsizlik ve göz kararmasıyla gittim. Enfeksiyondan hastanede yattım. Daha bugün çıktım hastaneden. Salı gününden beri yatıyorum.
Youngmotherr Benanneoluyorum babamı bir de eşimi bekliyorum gelsinler ambulansı arayacağım sancı hala geçmeden devam ediyor bebeğim hareketli ama korkuyorum
Benanneoluyorum Youngmotherr Duşa girme canım duşa girince sancı kesiliyor hastanede normal çıkar değerlerin olduğun gibi git
Youngmotherr Benanneoluyorum teşekkür ederim gerçekten az dahi olsa sancım azaldı birazdan gidiyorum 🫶🏻
Youngmotherr nino033 acile gittim küçük küçük sancı çıktı doktor bolca dinlen dedi yüksek olsaydı yatış verirdim ama bunlarla doğuramazsın dedi