- Haftama 3 gün kala Doğum çantamı hazırladım 😇 Bu 2. Hamileligim olsada inanın her şeyi unutmuşum kızlar 😊
Peki neler koydum belki işinize yarar diye yaziyorum 😍
Öncelikle Hastane Çantası için duzenleyiciler var ya onlardan aldım fermuarlı her şey ayri ayrı oluyor kesinlikle tavsiye ederim. Trendyolda falan aratirsaniz gorebilirsiniz…
❣️ Hemşireye vermek için Hastane cikis seti + 1 adet Bez
❣️ 2 adet alt açma + 1 paket ıslak mendil + 20 adet yenidogan bebek bezi + Bebek temizleme pamugu + Incia pisik önleyici jel krem
❣️ Bebis için 3 adet yenidogan atlet + 4 takım olarak kiyafet
❣️ Lansinoh gogus ucu kremi + Meryen ana otu + Avent gogus kalkani + tarak + esarp +dış fircasi
❣️ Anne için fotoğraf çekim pijamasi + 2 adet ( siyah ve beyaz ) emzirme sutyeni + hijyenik ped + 3-4 külot + Hastanden çıkış için kıyafet & şal + (1 takımda alt üst önden düğmeli pijama alicam o eksiğim var )
*** İlk dogumumda toplamda 2 takim koymuştum pijamayı 1 ini kullanmamistim bile o yüzden ne olur ne olmaz yine 2 takım bence yeterli ***
❣️ Kızım ve eşimde yanımda olacaklar onlar için yedek kiyafet ve camasir
❣️ Bebek için 2 Müslim örtü + 1 Hastane çıkışının battaniyesi
❣️ Puset + Puset örtüsü
❣️ Dogum hediyeligi anahtarliklar ördüm paketledim 10 adet alırım yanıma + hediye cikolata + kolonya
- Şuan aklıma gelenler bunlar ilave rtmek istediklerini varsa sizde yazın banada fikir olsun 🤗🤗
Kaçıncı haftada hazırladınız çantaları 😊