Mervesoydas Tugba-26 valla korktugum kadar zam gelmemis yinede istege baglı 12ydi 14 olmus. Ben diyordum 17 falan yaparlar belki
selinbirincisezen Tugba-26 aynı hastaneye takipliyim güncel fiyatlar nedir ? Bilgilendiren olurmu acaba
Mervesoydas Tugba-26 yarın arayayayım canim tesekkur ederim. Dogumuma 3 hafta var belki eski fiyattan kabul ederler. Muayene icin sizede 620 mi dediler ?
ridakegzo Susamuruuu inş sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız🙏🏻Bnde konusayım olmadı tekrar doğum ücretini
Ajftjbdr7jjfdshj Susamuruuu aaa her hastanede geçerlidir acaba bu yeni duydum duyduğum 7yi oldu cnm sayende bende pendik yüzyıla gidiyorum da
aysglemrkn Tugba-26 detaylı ultrason geçen hafta randevu aldım 1300 dediler nasıl yani şimdi 2.5 mu olmuş
Tugba-26 aysglemrkn doktor bebeğe baktı herseyine ilgiliydi ama çıkarken bir sonuç kağıdı verdi ve birde fotoraf verdi normalde ben hepsini verir diye bekliyordum 😇
Tugba-26 Tugba-26 aysglemrkn tabi benim için bebeğimin sağlıklı olmasıydı çok şükür bir şey çıkmadı 🥰