merveliyyy Mutluanne-23 ben aşırı yiyorum ve sürekli çikolata yemek istiyorum ilk aylar çok dikkat ettim zararlı şeyler yememeye ama şimdi günde iki üç çikolata falan yiyorum kilo alıyorum üzülüyorum 😂😂
Amineazra merveliyyy bende ya ne tatlılar yerim de tutmaya çalışıyorum kendimi vicdanım rahat etmiyor yoksa 🙈🤭 Mutluanne-23 tatlı dondurma abur cubur çay hayır diyemiyorum bazen maalesef 😃
minikcivcivim Mutluanne-23 🙋🏻♀️🙋🏻♀️beeeeeen 🤣🤣 deli gibi yemek yiyorum ama doymuyorum 🙈🙈🙈 canım surekli birseyler istiyor. bazen dolabı açıp izliyorum ne yesem diye 🙈
Gulbahar47 Mutluanne-23 ben sofradan kalkıyorum hemen midem kazınıyor sürekli bir şeyler atıyorum ağzıma ama geçmiyor bu açlık eşim bugün anneme kızını doyuramıyorum biraz zoruma gitti ben istemiyorum bebek istiyor
Mutluanne-23 merveliyyy evet yaaa sürekli canım istiyo biseyler yerken başka ne yesem diye düşünüyorum
Mutluanne-23 minikcivcivim evet evet işte bende öyleyim hep yiyorum sonra şişkinlik oluyo ama yinede yemek istiyorum
Mutluanne-23 Gulbahar47 offf yanlız değilmişim demek ki sofradan kalkmadan ne yesem doye düşünüyorum nasıl olcak bu durum
Bginan Mutluanne-23 kahvaltı yapıyorum peşine 🤣ne yicem diye düşünüyorum sürekli birsey yemek istiyorum