Papatyaa_severrr000 ben farklı bşr markanın aynı modelini kullandım bebek açısından rahat sürüşü güzel içi geniş 50 kilo ben bile sığarım içine genişlik bakımından. Sağlamdıda. Ama araba çok ağır , küçük dükkanlara , mekanlara , dar yerlere sığmıyor (markette gibi) kaldırıp indirirken iki kişi lazım. Bizim asansörümüz küçük 3-4 kişilik ona bile sığmıyor yanş bebek arabasıyla birlikte siz sığmıyorsunuz. Tek elle açıp kapanmıyor. Zaten yeni doğum yapmışsınız tek bir yere gideyim dediniz bebekte arabanın içinde tek başıma kucaklayıp iki merdiven çıkartayım, şuraya koyayım olmuyor. Eve gitecekseniz merdivenden çıkartamadınız kapatacaksınız çocuğu bşr yere bırakmanız gerek. Bagajda çok yer kaplıyor. İlk çocuğumda almıştım uzun süre kullanamadım. Ha birde yenidoğan içinde kayboluyor. İnsan altını yanını bir şeyle desteklemek istiyor. 6 aylık olunca baston bebek arabası aldım rahat ettim dedim gözünü seveyşm küçük arabanın. Şu an 5 aylık hamileyim. Kabin tipi bebek arabası düşünüyorum. Sizede tavsiye ederim.