MugeBulut EbrKzlky irem_nur1921 Aslan10 Zumra_elif61 Merhabalar 16. Haftama geldim. Bugün kontrolüm vardı ben de erkek hissediyordum ve cinsiyete kız dedi doktorum 🎈💓 Teşekkürler 💐
Saygi_can dolunayes Merhaba bugün 13+1 günlük kontrole gittim. Yeni görüntüyü iletiyorum size, tekrar tahminimizi bekliyorum:)
Saygi_can dolunayes baktı ama çok küçük, tam nette göremiyorum dedi ayrintilida net belli olur öğrenirsin dedi 🙃 siz erkeğe mi benzettiniz?
dolunayes Saygi_can kac haftalik ki evet erkek gibi goruyorum ben Esinle dogum tarihlerinizi Son adet İlk beta yaz bakim
Saygi_can dolunayes Bnm 30.10.1996 Eşim 08. Kasım 1994 Son adet 20 Nisan Bthc 1830 ( söyle bir durum var 8. Haftaya kadar ikiz gebelikti biri tutunamadi ) şuan tek olarak devam ediyor :)
dolunayes Saygi_can yani canim orani konuşmuşuz daha once Resimde erkek bebek goruyorum ben ilki neydi senin
Elif380 @dolunayes Eşimin doğum günü:11.01.1992 Benim doğum günüm:07.11.1999 Sat:02.06.2023 İlk beta:927 Bana da bakar mısınız lütfen
Hav_argshd Elif380 2 doktor erkek 2 di kız dedi anlamadım bu hafta bidaha gidicem ama bende erkek hissediyorum ❤️
Saygi_can dolunayes evet konuşmuştuk %55erkek %45 kiz demişitiniz sanırım. İlk çocuğumun cinsiyetini soruyorsaniz bir kızım var. Görsele bakarak mı yorum yapıyorsunuz. Eli ayağı düzgün sağlıklı olsun inş 🥰
Elif380 @dolunayes yüzdelik orana göre nedir bende kız istiyorum tabi öncelik sağlıklı olması dileğiyle