_Luna_ Kızlar merhaba. 8 haftalık hamileyim, ilk hamileliğim. Yani her konuda çok tecrübesizim 🙈 Bebek odası yapıyor musunuz ? Nasılsa ilk seneler seninle uyuyacak gerek yok diyenler de var sizin fikirlerinizi de merak ettim 🙏🐣
Ebruuugunes _Luna_ ben yaptım iyiki yapmışım ama eşya vs odasında bir misafir geldimi kendi odasında hep gündüz uyuttum eşyası düzeni belli oldu ben sonrada yetişkine döneni aldım ve memnunum
autumn _Luna_ bence kesinlikle yapılmalı ama çok gösterişe kaçmadan kullanışlılık ön plana çıkacak şekilde olmalı bebeğin odası olunca eşyalarının yeri düzeni çok iyi oluyor ayrıca gün içinde bebekle vakit geçirmek için çok güzel bir alan oluyor
adenimm_ _Luna_ biz yaptık canım ona ait odası oldu dolaplarına eşyalarını vs yerleştirdim birde yatak odamıza anne yanı beşik aldık 🥰
Mamalisa Ben de yapmamayı düşünüyordum ama ilerleyen dönemde uyku eğitimi vs için çocuğun bir yeri olması gerekiyor. Eşyaları düzeni de çok fazla olacak. Dolabı beşiği olmalı bence bebeğe bir rutin oluşturmak için düzeni olmalı😊
Ezgiaek Ben de 8 haftalığım tam bugün:) Evet yapıcam, zaten her türlü yapılacak, herşey gün geçtikçe pahallanıyor, sonraya bırakmak her anlamda mantıklı gelmiyor.
Mzzz Durumunuz yetiyorsa yapabilirsiniz tabi evet 1-2 sene sizinle olacaktır ama en azından hazır olmuş olur durmadan pahalanan bir şey sonuçta ayrıca eşyalarıda derli toplu durur odasında🙏
_Luna_ Çok haklısınız düşününce bana da mantıklı geldi sonuçta bebeğe ait bir sürü eşya olacak, kendi odası ve düzeni olması fikrine katılıyorum☺️
ikibaloglanannesi Oğlum 5.ayına girecek daha yeni yapacağız. Keşke doğmadan önce yapsaydık. Yeriniz müsaitse yapın bence en azından kafa rahat oluyor.
Annemm1213 _Luna_ ben yapma taraftarı değilim çünkü orda yatmayacak bebek ilk zamanlar anneye ihtiyaç duyduğu için aynı odada olması psikolojik açıdan onu rahatlatır tek bir beşiği olmsı da onu güvende hisettirir ve beşiğini yuvası beller oda olursa 2 beşik olması gerekecek gece odasına yatıramazsın çok küçük yanındaki beşikte yatması gerekecek gündüz de odasına yatırsan bebek huzursuz olur sürekli aynı beşikte yatması ona burası benim yerim ve burda güvendeyim hissi vereceği için ben oda yapma taraftarı değilim zaten bebekler büyüse bile 2 yaş döneminde çişe alıştıkları için genelde hemen hemen 2 yaşına kadar anne babayla aynı odada yatıyorlar çünkü genelde 1 yaşına kadar emiyorlar 2 yaş çiş söyleme alıştırma olduğu için anneyle aynı odada kalmasj daha uygun 2 yaşını doldurunca bir şeyleri kendi seçebilir derdini anlatır haline geldiği zaman odasını daha çok sevmesi ve güvende hissetmesi açısından eşyaları onunla birlikte seçmeye karar verdim