Demetus Yine ben yine konu şeker benim şekerim yüksek çıktı Dr endokrine yönlendirdi suan hem diyet hem de evde ölçüm yapıyorum , aklıma takılan tabi Dr a sormaya unuttum soracağım bir sonrakinde , bu şeker gebelik bitince geçecek mi
gamzosgamzos Demetus evet geciyor benim sekerim cok yuksekti insulin bile kullaniyordum dogumdan sonra gecti hatta ikinci hamileligimde tekrar etmedi doktorlar buyuk ihtimal tekrar edecegini soyluyordu
EbrKzlky Demetus Benimde ilk hamileliğimde yoktu 2.ye hamileyim şimdi şekerim sınırda çıktığından 2 hafta takip verdi günde 4 sefer ölçüp not ediyorum 2 hafta sonra tekrar çağırdı sonuçlara göre karar verecek sanırım.. banada bazı hamileliklerde oluyor doğumdan sonra düzelir dedi
Demetus Ay insallah geçer ya çok teşekkürler yorumlarımız için çok merak ediyordum pztesi doktoru bekleyemedim 😀
MerveSoner45 Demetus inşallah geçecek insanın psikolojisini bozuyor bu şeker dimi ☺️tek ümidim doğurunca hemen bitmesi
Demetus MerveSoner45 MerveSoner45 evet ya sorma gitsin yemek yemen kısıtlandı istediğini giyemiyorsun tam yedi kere ölçüm yapıyorum bir günde 🥲
MerveSoner45 Demetus bende öyle 7 kere yapıyordum doktor normal dedi haftada 2 ye çekti şimdi bıraktım ölçmüyorum bile gına geldi artık 😀😀çünkü ezberledim ne çıkarıyor ne iyi geliyor hepsini biliyorum
Seymaa123 Demetus benimki de yüksek 1 hafta takip yaptım doktor yüksek dedi 15 gün daha takip edeceğim diyet listesi ile yine düşmezse insülin başlayacak 🥹
MerveSoner45 Demetus şimdi söyleyim ama millet linçler beni 😀 bende çıkarmayan sende çıkarır bide Allah korusun sen yine diyet usulü ye diyetisyene gittin mi şuan dışardayım istersen eve gidince liste atayım
Demetus MerveSoner45 doğru MerveSoner45 hahahhahhw valla böyle deyince daha çok merak ettim 😢😂😂😂 özel konuşma yok mu yav burda canım endokrine gittim diyet başladık bakalım 😂😂hayatımda ilk defa diyet yapıyorum o da hamileliğime denk geldi yavvv şaka gibi