Kumsal0625 ballikedii benımde 3 temmuzda geliyor bayramda olmasını istemedim zaten herkeısn telaşı oluyo kaç haftalık ta alacak
gozkarag Elifmom 30 haziran bizimde. Allahım gelsin 30u bi an önce aşırı yoruldum artık sağlıkla alalım kucağımıza
Elifmom gozkarag bana 30 Haziran dediler ama 1 temmuza aldım çünkü o gün cumaya denk geliyor ve pzt gününe kadar salmazlar diye evde beni bekleyen bı küçük kızım var onun için cts ye aldım pazartesi sabahı çıkayım diye
Zehra_02 Benimde son 10 gün oğluşum ne zaman teşrif etmek isterse 🥰❤️normal düşünüyorum doktor çatı muayenesi yapmadı sancın olursa doğum acile gidersin dedi
Elifmom E_r_s_n3004 haklısın insan korkuyor ama şöyle düşün yasayacagin en fazla bir haftalık bir ağrı ama.sag Salim bebeisinle olucaksin sürekli onun kokusunu içine cekiceksin gerçekten yalan yok ben ilkinde ağrım vardı bebeği göğsüme koyduğunda onun nefes alış verişi resmen ağrı kesici gibiydi
gozkarag Elifmom ben de düşündümde doktor dedi nöbetçi olcak pazar çıkarırlar seni diye o yüzden okey dedim bakalm nasıl olcak
Kirmizibalik1 Beni 39+5 te alacak 😁 26 haziranda 38+4oluyordu erken gibi geldi kabul etmedik , 3temmuza cesaret geldi ajdjajcdj Ne halt yiyecegiz bakalim 3temmuza kadar stres simdi😁🤲
Lolo3434 Elifmom bizimkide 6 temmuzda gelecek hayırlısıyla 🤲🏻 2. Çocuk ama aynı heyecan aynı telaş içindeyiz