ozlemm-123 20 temmuz inşallah sezaryenle doğum yapıcam kızlar ve aşırı heyecanlıyım fazlada korku var içimde. Sizler heyecanlımısınız?
ozlemm-123 ipek-karadag80 ipek-karadag80 o gün tekrar bu postun altında görüşelim hepimiz sağlıkla kucağımıza almış olalım inşallahh 😍
ozlemm-123 tahminazengin1 aminn inşallahh 😌 bana 34+1 de gün verildi. Panik atak olduğum için normali çok önermedi doktorum
GizemBurak ozlemm-123 ben ilkine cok sakin gttim blmyrm nedenini ama su an 32haftaligim ve inann faha tedirgim amaahic zorlanmdn ilkinde cok kolay ve guzel gecmsdi
tahminazengin1 ozlemm-123 Bende bi sonraki randevumda 35+1 olucam isteğe bağlı sezaryen oluyorum bana da gün verir mi
ballikedii ozlemm-123 3 Temmuz 39+1 de doğum yapıcam 37+6 olduk gece 38 e giriyoruz artık valla ne hissettiğimi bilmiyorum 😂
Aleyna222 Ben pazartesi günü olacağım 39+2, ilki normaldi ikinci zorunlu sezeryan olacak makat gelişi olduğu için
ozlemm-123 GizemBurak bende ilk ama işte insan korkuyor heyecanlanıyor. Ameliyat esnasında hiç çarpıntın oldu mu. Yada hamileliğinde nefes açlığı gibi bi durum yaşadın mı bende çok fazla var da