36+0 ken nişanım geldi tabi biraz korktum. Doktoruma yazdım gel bakalım dedi nst temiz çıktı, açılmamda yoktu. Doğadabilir bekleyedebilir dedi. Bizim kız gelmeyi seçti😅 o gün sadece kramplarım oluyordu çok çektirmeyen cinsten. Gece uyudum sabah uyandığımda regl ağrısı gibi ağrılarım başladı. Yalancı sancıdır dedim ama geçmedi. Kasılma sayardan dk tutmaya başladım önce 16-15 şeklinde ardından 8-7-6 seklinde azalmaya başladı ben hala evdeyim tabi cesarete bak😅 Eşim işteydi o uğradı yanıma ağlamaya başladım. Nişanımın devamı kanlı şekilde gelince sancılarım şiddetlendi. Doktoruma bildirdim hemen gel bakalım dedi. Nst bağlandı yine temiz. Aha dedim beni yollayacaklar😅 Odaya geçtik önce usg ile sonra el ile baktı, dedi Beyza 4 cm olmuş çatın çok iyi normal doğurabilirsin. Benim gözler şelale 😅 aslında valizim ile geldim hastaneye ama öylesine koyalım arabaya artık diye düşündüm. Ben avrupada annem asyada oturuyoruz annem gelemicek diye ağladım ağlarkende bi sancı giriyo diğeri çıkıyo😅 neyse 273738 tane imzadan sonra odaya çıktık. Damar yolu o bu şu açıklık bakma merasimi derken yerimde duramıyorum. Sancı tam olarak adet sancısının 2 katı falandır yada ben öyle hissettim acı eşiğim fazlaymış onu anladım. Vuruyor ama öldürmüyor anlık 😅 açılma 7 cm oldu 8 cm oldu derken anacım geldi ben daha cok ağlamaya başladım tabii. Dediler hadi doğumhaneye. Yürüyerek girdim. Oturdum çatala, suyum gelmemişti patlattı doktorum bi gevşedim zaten rahatlama geldi. Öyle acımıyor sakın korkmayın hissetmiyorsunuz bile. 1 ıkındım 2 ıkındım hop bebiş kucağımda😍😍 Allahım bu ne güzellik ya minicik bi kuş🥲 bi şok geçirdim bu benim mi şimdi diye😭 öptüm kokladım acılarımın hepsi geçti unuttum. Biraz kilosu minik olduğundan oksijen verdiler 1 saat kadar. Denemek için yanıma getirdiler akıllı kızım doktor ablalarını şaşırttı hiç sorun yaşamadık çok şükür ❤️ birazcık dikişim oldu ama inanın hiçbi şey umrunuzda olmuyor o mis kokuyu burnunuza çektiğinizde. Ne acı hissettim ne bişey. Şuan meme ile savaşıyoruz resmen bana kafa tutuyor bi metre bile olmayan boyuyla sıpacık❤️😅 Rabbim tüm bekleyenlere bir avazda kavuşmayı nasip etsin. Hiç korkmayın kendinize güvenin. Sadece sonuca odaklanın. Her sey mükemmel oluyor inanın 🤍