Gayeeee Anneler beklenmedik anda doğum suyunuz gelmeden birkaç gün önce veya bir hafta önce bir değişiklik oluyor mu yani nasıl anlatsam bilemedim. Her şey normal seyrindeyken suyunuz sancınız dışında bir değişiklik oldu mu sezdiniz mi doğum yapacağınızı
Gayeeee Eşim başka bir ilçede çalışıyor ben gün içerisinde evde tekim erken doğum riskimde var buralarıda hiç bilmiyorum eşim gelene kadar ambulans çağırsam taksi çağırsam adres veremem merak ediyorum doğumu önceden anlamanın bir yolu yok mu
Lajanam Gayeeee o sancı girince gerçekten anlıyorsun kuzum, üstelik aniden suyun bile gelse doğum için yine zamanın var sakin ol stres yapma hiç bir zaman
Lajanam 13 haziran da normal kontrole gittim her şey iyiydi 23hazirana gün almıştık ertesi gün birden sancı girdi belimden kasıklara doğru, direkt doğuma girdim önceden belirti olarak, adet sancısı gibi sancılar vardı
Gayeeee Lajanam tek başıma olduğum için ve hiç bir bilgim olmadığı için kendimi rahatlatamıyordum ama şuan doğum için vaktimin olması beni aşırı bir rahatlattı😌 çok teşekkür ederim ❤️