Esenturgay [https://mutluresim.com/images/2023/06/24/nAzFnz.jpg](https://) Hanımlar bende bir kaç aydır genital mantar gibi bir şeyler çıktı siğil sandım 2 doktora gittim siğil değil dediler et beni gibi ama kaşınmıyor bugün doktora gittim viral bir enfeksiyon kapmışsın acilen cildiyeue git dedi en erken 3 temmuza buldum göbeğim o kadar çok kaşınıyor ki böyle şeyler çıktı inanılmaz kaşınıyor mantar mj bu başına gelen var mı nedir kafayı yicem 😫 kırmızı nokta nokta kabar kabar şeyler
Brcumit Esenturgay ilk gebeliğimde bende de bu şekilde başlayıp tüm karnıma iç bacağıma kadar yayılmıştı. Gebelik alerjisi demişlerdi. Çatlamamak için kullandığımız yağlar bile etkiliyor maalesef. İyi Bir eczanede karışım yaptırabilirsiniz
Cgdmbln Canım bence özelden randevu alıp git herhangi bi enfeksiyon varsa bebeğe de sana da zarar verebilir
Onemother1 Esenturgay mantar a benzemiyor alerji gibi duruyor göbeğinize birşey sürüyor musunuz krem yağ gibi
Onemother1 Esenturgay hani sürdüğünüz birşey mi alerji yaptı acaba o yüzden sordum.bebek yağını kullanmayın bence doktora gidene kadar havalar sıcak malum
Esenturgay Onemother1 evet canım artık kullanmayacağım ama benim vajinal bölge de çok uzun zamandır mantar türü şeyler vardı ama kasınmıyordu suan göbek inanılmaz kaşınıyor çok tedirginim
Sulte Esenturgay uyuza benziyor sanki uyuz gecirmis biricolarak soyluyorum once vajinamda sonra gobegimde koltuk altimda eklem yerkerimde cikmisti aynen boyleydi gece kasintisi oluyor mu
Havvaca Özele randevu yoksa da direk git alıyorlar arada sorun olmuyor. Allah korusun bebise bir zararı falan
Esenturgay Havvaca özelde doktor yok resmen olan da 3 Temmuz da geliyor pazartesi üniversite hastahanesine gidicem
Esved Aynısı bende de çıktı, aşırı kaşınıyor ve yanıyo. 1 tane şuanlık bende, sivilce gibi değil gibi değişik birşey. Başına gelen varmı acaba ya merak ettim bende şimdi ne olduğunu.
Brcumit ardengunes evet hem de nasıl kaşıyosun kaşıyosun geçmiyor elimde tarakla gezerdim karnım büyüktü kaşımakta zorlanırdım 😂
ardengunes Sulte evet bende geçirdim şuan tekrarladı losyon kullanıyorum çok illet bisey delirtiyor insanı resmen böyle bi tatlı kaşıntı yok