Melegimm21 Merhaba güzel anneler 18+4 haftalıkken kontröle gittim doktor 5 aylık olmuşsun dedi benmi yalnışım 4 ayım bitmediki hatta daha yeni sayılır şimdi 5 aylıkmıyım dicem hiç kafam almıyor bunu
DilaraBozkurt Melegimm21 https://www.instagram.com/p/Bov2fPUhVLY/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=17smzub83f9tf burdan bakabilirsin kaç günlük kaç aya denk geldiğini
Muhammedamine Melegimm21 4 aylık hamileyim diceksin canım 21+3 de 5 aylık gebeyim diceksin , 25+5 haftalık 6 aylık, 30+0 7 aylık , 34+2 de 8 aylık, 38+4 de 9 aylık hamileym diyeceksin gebelik 40 hafta olarak hesaplanıyor yani 9 ay 15 gün
Melegimm21 Msalbyrk valla bilemedimki bilgisi cok diye ona gittim tahminimce kilosunuda fazla dedi 18 haftada ortalama 150 kilo olması lazım bana 260 dedi bide görseniz iştahsizlik üst düzeyde kahvaltı bile yapmıyorum kendimce bebegim daha düşük cıkacak diye düşünüyordum
Melegimm21 DilaraBozkurt daha önce bakmıştım 4 aylık oldugumu biliyorum doktor kafamı karıştırdı sadece 😄
Melegimm21 Msalbyrk valla o an sadece cinsiyete odaklanmıştım hiç düşünmedim gerci utrasyonada inanmam cevremde cucugun cok iyi fazla kilolu diyenler doğuyo 3,200 civarı net olmayabiliyor
Minikpanda Melegimm21 sana nasıl hesap yapacagini söyliyim canim hafta*7+gün 18*7=126+4= 130gün oda bir ay30günden 4ay 10günlük oluyor Canim Öyle dort bitti besden gun aliyorum saçma sapan hesaplama olamaz asıl hesaplama bu sekilde canim
oglummehmedim Melegimm21 5ci ayin icinde oldugunuz icin 5aylik deniliyo 18hafta mesela 3gunluk gebeyseniz 18degilde 19haftaliksiniz deniliyo boyle