Acemi_anneyim34 Bebek giyim sayfkari aldığınız çanta sayfaları öneri istiyorum hanımlar özellikle çanta için
birannis_ Acemi_anneyim34 ben instagramdan legasannebebek diye sayfadan 2li anne bebek bakım çantası aldım çok güzel kullanışlı bir çanta işimi fazlası ile görür
Deletedmom_116 Acemi_anneyim34 Valla aldım almasına belediye bı çanta göndermiş arasam bulamam sjsjsjs
Zynppp_0999 Acemi_anneyim34 Çok araştırarak yorumları okuyarak aldım daha kullanmaya başlamadım ama çok beğendim ben gayet büyük gözleride çok var. Silinebilir kumaş makineye de atılıyormuş. Bir de bebek arabasına takılabiliyor. Sırt çantası olarak ve eldede taşıma askısı var.
Aecer Acemi_anneyim34 mcd bag f36 modelini aldım kullanmadım ama oldukça geniş ve kaliteli duruyor memnun kalacağımı düşünüyorum
Hzzz siyahinciii kullanmaya basladiniz mi yeterli geliyormu cok merak ediyorum birde trendyoldan mi aldiniz
Hzzz siyahinciii kullanmaya basladiniz mi yeterli geliyormu cok merak ediyorum birde trendyoldan mi aldiniz
siyahinciii Hzzz daha ikizlerim doğmadı ama yeterli olur gibi geliyor bana kendi sitesinden aldım canım
Sln123 Trendyol brandbaby, çok araştırdım,instagramda bir reels karşıma çıktı, trendyola girdim baktım çok beğendim. Kendim de aldım bayıldım gerçekten tavsiye ederim
__mom1 Skiphop diye bi marka var beğendim ama çok çok pahalı. Bu çantaların hepsinin özelliği aynı mı yoksa fiyatına göre işlevi değişiyor mu ben de çok merak ediyorum
bihteren Zynppp_0999 bu çantayı takip eden varsa hepsiburadada sepette %30 indirim vardı gece vurgunu oldu🐒
Zynppp_0999 bihteren 2 ay gibi bir şey olmuştur. Ama indirime giriyor fiyat bazen düşüyor takip ederseniz denk getirebilirsiniz☺️
bihteren Zynppp_0999 ay teşekkürler🥰 bu saatten sonra indirim zor gibi ama takip edicem güzel gözüküyo çok🫠🥰
Zynppp_0999 bihteren şöyle söyliyim ben de aldıktan sonra fiyatı düşmüştü Biraz üzülmüştüm☺️ ama gene çıkıyor siz takip edin düşer inşallah tekrardan🌸 Evet çok güzel ben çok beğenerek aldım daha kullanmaya başlamadım ama sevdim.
Huhu21 Ay ben Modamızbir.com dan önünde mommy bag yazan çanta aldım hemde 65 liraya saçma sapan birşey gelir sanıyordum ama o kadar güzel ve büyük ki ba yıl dım bölme olarak ekstra sadece küçğk bir bölmesi var her rengi de vardı ben çok beğendim asla 400-500 tl vermeye gerek yokmuş
Tuba0396 Acemi_anneyim34 https://ty.gl/ns3gwntpuy bunu aldım daha kullanmadım doğumdan sonra kullanacağım ama güzel görünüyor içi çok geniş