dolunayes mombarbie_ aynen canim ;) Teoriler erkek Bu cok kesin degil ultrason kucuk daha tutmuyo genelde ben hakkimi erkekde kullaniyorum
Denizinci Sinemarya58 karından ultrasonda bu erkek. Vajinal muayene görüntüsü ise Kız . Bu teori benim kızımda ve oğlumda tuttu. Kızım karından çekilen ultrasonda sağ tarafta idi, oğlumsa solda 🫶☺️
dolunayes mombarbie_ aynen canim bu yerleşim yeri ramzi teorisi oluyor genelde tutmuyo . Suan ramziye gore kiz gozukuyo sendeki yeri. Ama Diger onemli teorilerde erkek buyudukce bakar anlarim canim yapisina :)
mombarbie_ dolunayes ailelerinde hiç kız yok kız olursa bütün aileyi şoka sokarım ahahah kim görse erkek hissediyorum diyor cunki başka seçenek gorememisler ailenin tek prensesi olur kız olursada 🤣
dolunayes mombarbie_ saglikli olsun bosver aile vs bizdede kiz yok benimkiside erkek gibi dedi doktor:)
dolunayes mombarbie_ karindan mi bu Sen bilgileri bi daha yaz Esinle dogum tarihiniz Son adet İlk beta rakami
mombarbie_ dolunayes evet karından 27 şubat 2001 benim 29 mayıs 2000 eşimin Son adet belirsiz yumurtlama tarihi 7 haziran İlk beta 23
ElifKarata dolunayes ben sana daha önce sormuştum canm kız demiştin bugün ultrssona girdim tekrar bu gözüken bacakları mi bacak arasımi ilk defa bebeğin kolunu bacağını biyerini gördüm sonunda kurbagaya benziyordu en son ki goruntusunde 🥰😇
dolunayes dolunayes oranla bakalim bide Yazsaydin bilgileri Esinle dogum tarihin. Son adet tarihin İlk beta rakami