MF0127 dolunayes bunda belirtilerim ilke göre çok farklı onun için aslında farklı bir cinsiyet olabilir mi diye düşündüm 😅 genelde tutuyor değil mi bu yöntem ☺️
dolunayes MF0127 canim kesedeki bebegi goremedim daha onu atarsin bakarim her bebek ve hamilelik farkli derler gonlune gore olur insallah at bana resim ultrasona girince
MF0127 dolunayes olur canım bayram sonrası inşallah tekrar gidicem atarım 😊 kesede farklı sonuç çıktığı oluyor mu hiç 😅 ona göre umut edicem 😅😅😅
_Anonimdenim Aysra adetın kac gün gecmıstı canım gıttıgınde doktora benımde adete 2 gun kala 1232 çıkmıştı suan adetımden 2 gun geçmek üzere gıtsem görür müyüm ki
MF0127 _Anonimdenim canım ben gecikmedi bulantım çoktu test yapayım dedim bir gün vardı adetime silik çizgiyle ertesi gün gittim beta 156 çıktı. Sen kesin görürsün canım baya yuksek
dolunayes MF0127 hahahaha gorecez genelde ayni cikiyo teorilerle bazisinda kese ve teori tutmuyor kizina 2020 de hamile kaldın dimi
dolunayes MF0127 valla kizinda tutmus teori :) bundada aynı kiz cikiyo Rwsmini bekliyorum atarsin gidincw