123k321 Arkadaşlar kaç gün sonra ve nasıl bu süreci hızlandırırız bir neden günlerce bekliyoruz anlamadım
Tugraseda 123k321 normal doğum diye yatışım yapılmıştı lavman falan uygulandı. Özetle sezeryana dönünce bağırsaklarm zaten boştu sonrasındada sindirmi kolay seyler yediğim için hemen tuvalete cıkabildim sıkıntı yaşamadm. Kayısı kompostosu falan için bağırsakları hareketlendirir hemde süt yapar
Tugce48 123k321 3. Gün cıkmıstım o güne kadar baş agrısından öldüm ne zaman ki büyük tuvaletimi yaptım baş agrım gecti. Cok yatmamaya calıstım evin içinde yürüdüm bol su içtim ama tee 3. Gün anca cıktım o 3 gün kabus gibiydi
Portredekitirtil O senin sindirim sistemine, metabolizmana bağlı aynı günde çıkabilirsin ertesi günde çıkabilirsin tuvalete. Ameliyat öncesi hafif ve sıvı şeyler ye ameliyat sonrası blenderden çekilmiş kayısı hoşafı iç vs
Halis4169 Ben o gün gecesi gaz çıkarttım yanımda kayısı kompostosu götürdüm içecek serbest olunca direk onu içtim baya iyi geldi eve gelince de yani ertesi gğn akşamına da tuvalete çıktım bana hastanedeyken lavman da yapmışlardı boştu bağırsaklar yani. Brn çok faydasını gördüm ve tabiki herkes söyler bol bol yürümek yavaş yavaş destek alarak veya iyi hissedersen tek başına ben hiç durmamıştım hep yürüdüm
Hilal2 Tuvalete çıkmadıkca hastaneden çıkartmıyolar pazartesi de ben doğuma giriyorum eşim dalga geciyor pırt yoksa eve gitmek yoook diye yerin dibine giriyorum hayır yapsamda yaptım diyemicem