nur_bebek34 Arkadaşlar bende nişan geldi kahvemsi sarımsı yapışkan yapıda. Regl tarzı Sancılarım da var düzenli düzenli oluyor ama çok şiddetli değil. Ortalama nişandan kaç saat yada gün sonra doğum olur
Tugbacolak nur_bebek34 15 gune kadar yolu var canım ancak sancılarını bebegın hareketlerını takıpde tut sureklı
Nunuuh Bildigim kadariyla oyle bir sure yok.Burda kızlar yaziyor nişan gelen gun dogum yapanda oluyor 1 hafta sonrada sadece yaklasdiginin gostergesi.1 haftadan fazla olmuyo bence.
nur_bebek34 antk_05 peki sancıların nasıldı regl sancısı gibi 10 dakkada bir sancı mı geliyordu/ büyük tuvaletin varmış tutmussun diye gaz sancısı gibi ağrı oluyor muydu
Nunuuh Karanfill Ben daha dogurmadim 3 gündür nişanım geldi.Onun için pek bilgili degilim.İste burda kizlardan okudugum kadariyla yazdim.Allah bagislasin❤️ Tebrikler
antk_05 nur_bebek34 evet sancım vardı nişandan sonra artmaya başladı 10 dk sonra 6-7 dk aralığında akşama kanama hemen ardına da suyum gelmeye başlayınca hastaneye gittim sen nasılsın peki şimdi
nur_bebek34 antk_05 benim suyum daha gelmedi minik minik sıvılar geliyor sancım da 6 dakkada bir geliyor suan. Sancımı evde çekmek istiyorum . Hastaneye gidicem inşallah birazdan