_emineyavuz masal-12345 rabbim saglikla kucağıma almayi nasip etsin bir tane de oğlum var 2 tane yeter Rabbim bunlara ömür versin hayırlısıyla
_emineyavuz Miniminik1 evet kesinlikle değişiyor bende zayıfım şuan 50kiloyum 156 boyum ve dün geceye kadar hissetmiyordum 20.haftayq girdim ve hissettim
Miniminik1 _emineyavuz bence de ben 16da pıt pıt hissediyordum kimseyi inandırmıyodum şimdi artık iyice emin oldum
Okamas61 _emineyavuz amin amin insal rabbim kucaklarimizi bos birakmasin evlatlarimizin acisini gostermesin dua edelim birbirmize cok korkuyorum ama iyi dusunmeye calsiyorum iyi dusunuyimmi iyi olsun diye ne bilim ya hayrlisiyla saglicakla zamaninda kucaklsrimizs alalhim yavrularimizi♥️🤲🙏🤲🙏🥰
aayseisik Bizde 20 haftalık hamişiz ve oğlumuzu bekliyoruz 🦁 Ben hareketlerini hissediyorum özellikle akşamları yattığımda çok daha rahat hissediyorum şimdiye kadar da +6 kilo aldım.
Sevda0444 Bende 19+2 teyim kizim olacak insallahh ama daha hareket bi tekme hic bisey hissetmedim Henuz nezaman hisedebilirimm🥹❤️
_emineyavuz Sevda0444 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ben 20 haftaya girdim 1 gün geçti hissettin kişiden kişiye değişiyor 😊
Gozde_52 19+2 den merhabalar 🌸 20 ye ramak kala yazmak istedim🙈 benim bebişim erkek hareketli geçiyor yolu yarıladık sayılır renkli doppler için zaman bekliyoruz heyecanla 💙🐣
Sesssi masal-12345 medicanada takipliyim doktorum oraya yönlendirdi 1690 demişti ama ben ordan vazgeçtim ünlü bir isim var burda ondan aldım randevuyu fiyat bilmiyorum ama 1700 civarı diye duymuştum