Sesssi ardengunes bende sürekli çok altlarda hissediyordum daha bugün göbek deliği çevremde hissetmeye başladım
ardengunes Sesssi beni bi korku sardı ya bu haftalarda kasılma hissetmem normal mi ki post açtım şimdi ama daha yazan olmadi
Sesssi ardengunes kasılma nasıl oluyor onu anlayamadığım için bir şey diyemiyorum ama dikkat edeyim değişk bir ağrı olursa vs yazarım
_emineyavuz Sesssi ben kilo alamadım daha verdim çok fazla mide bulantısı ve afedersiniz kusma yasadigim için 19cm 150gramdi yanlış hatırlamıyorsam
Sesssi ardengunes acaba kabızlık vs varsa ondan olabilir mi bi postta okumuştum bu durumu yaşayanlar böyle ağrı oluyor demişlerdi
Busraa-aa Kızlarrrrr birşey sorucam 15+4 de doktor kendi cinsiyetim kadar eminim erkek dedi değişir mi sizce?? Yanılma payları oluyor mu yani?
Sesssi Busraa-aa genelde 12. Haftada yanılma payı oluyormuş 18 den sonra garanti oluyor diyorlar ama artık öyle şeyler duyuyorum ki ben hala şüphedeyim detaylıyı bekliyorum çünkü banada 12 de kız demişlerdi sonra erkek dediler 15. Haftada tam emin değildi hatta 18. Haftada eminim dedi
Sinemyazici Tam şu an 20 haftalığız, minik bir kızımız olacak . 18 haftasında seyirme tarzındaydı hareketleri, şimdi bildiğin tekmeleri hissediliyor . Hele ki uzanmaya gör arka arkası kesilmiyo 😂 _emineyavuz
Sesssi Busraa-aa 20. Hatadan sonra ama en iyi zamanı 21 22 dediler benimde randevu 22. Haftalığa denk geldi