Sesssi _emineyavuz tam bugün 20 haftalık olduk şu an erkek (daha önce kız demişlerdi)🥰 detaylı için randevu aldık değişmezse artık 😅sizler ne durumdasınız hissediyor musunuz hareketlerini 😍
buusur _emineyavuz 19+1 bazı uygulamalar 20’den hesaplıyor biz de sayılır mıyızz😊 bebiş kız Ela 🫠 geliyor hayırlısıyla ve sağlıkla inşallah🌸
_emineyavuz Sesssi bizde tam bugün 20haftaligiz bizim hep erkek denildi ve oğlumuz olucak hayırlısıyla pek hissediyor sayılmam siz hissediyor musunuz
Sesssi _emineyavuz aa aynı gün 😊 ben çok net hissediyorum uzun zamandır hissediyordum artık karnımdan gözle görünür şekilde oluyor 😊biraz yaramaz bizimki galiba
Sesssi Slnanl ani kalkışlarımda bazen oluyor benim ama genel olarak yoğun değil ara ara kısa benimde midem ekşiyor iki gündür bulantı bitti derken bu başladı🙄
buusur Slnanl kasık ağrım yok ama bütün kemiklerim ağrıyor diyebilirim yürümekte oturmakta uzanırken sağdan sola dönmekte zorlanıyorum bazen kemik ağrısı yüzünden
Sesssi _emineyavuz ben bir garip oluyorum ne bileyim korku sevgi karışık duygular içerisindeyim sanki acıyacakmış gibi ama acımıyorda 😊
Hjilhn Eylull1 ay haftamız aynı benımde 19+3 bnde. Bişey hissetmiyorum ve bu benı huzuru ediyor hissedersen harekeri yaz lütfen ya😩